Landgoed de Biestheuvel

Algemene Informatie


Landgoed de Biestheuvel
5528 NP  Hoogeloon
 24    8
Accommodatie Het Voorhuis
Woonkamer in Het Voorhuis
Woonkamer in Het Voorhuis
Eetgedeelte in Het Voorhuis
Eetgedeelte in Het Voorhuis
Eetgedeelte in Het Voorhuis
Keuken in Het Voorhuis
2-persoonskamer in Het Voorhuis
4-persoons slaapkamer in Het Voorhuis
Badkamer in Het Voorhuis
Moordtocht bij Landgoed de Biestheuvel
Discgolf bij Landgoed de Biestheuvel
Communicatie Challenge bij Landgoed de Biestheuvel

Omschrijving van Het Voorhuis

Deze bijzondere groepsaccommodatie in Brabant wordt Het Voorhuis genoemd. Het Voorhuis is een karaktervolle groepsaccommodatie en geschikt voor 24 personen. Deze luxe groepsaccommodatie is gemoderniseerd en heeft een landelijke, bourgondische sfeer. Deze 24-persoons groepsaccommodatie is voorzien van een goede keuken met alle faciliteiten, eigen bar, eetkamer met buffetmogelijkheden, zitkamer met sfeervolle gashaard en overdekt terras met een riante tuin. De tuin is omheind en biedt veel privacy. In de tuin staat een speeltoestel en tafeltennistafel, ideaal voor een vakantie met kinderen. Het Voorhuis heeft 8 separate slaapkamers (4 x 2-persoons en 4 x 4-persoons) met eigen sanitair, deze bevinden zich op de 1e verdieping, te bereiken via een trap of lift. De gehele groepsaccommodatie is voorzien van vloerverwarming. Het Voorhuis kan gekoppeld worden met accommodatie het Achterhuis.

Beleef het buitenleven in het hart van de Brabantse Kempen op Landgoed de Biestheuvel! Landgoed de Biestheuvel is een vijfsterren vakantielocatie voor diverse groepen. De 9 groepsaccommodaties bieden plaats aan 10 tot 43 mensen met een totale capaciteit van 245 personen. De luxe verblijven zijn geschikt voor verschillende groepen; zo verblijven er families, bedrijven, verenigingen en zorginstellingen (hiervoor zijn speciale faciliteiten).

De karaktervolle groepsaccommodaties zijn gemoderniseerd in een landelijke, bourgondische sfeer en voorzien van een goed geoutilleerde keuken, eetkamer met buffetmogelijkheden, eigen bar, zitkamer met (gas)haard en overdekt terras met riante, omheinde, privacy biedende tuin. Daarnaast beschikt het landgoed over een aantal sfeervolle horeca zalen waar u uitgebreid kunt tafelen en feesten. In de directe omgeving van landgoed de Biestheuvel kunt u zwemmen, fietsen en golfen.

Kiest u voor een groepsaccommodatie op Landgoed de Biestheuvel? Dan laat u uw oog vallen op een bijzonder stukje Nederland: de Kempen in Noord-Brabant. Deze regio ligt in Brabant onder de rook van Eindhoven en strekt zich uit van Tilburg tot over de Belgische grens. In de Nederlandse en Belgische Kempen snuift u historie op in oude dorpskernen met aantrekkelijke winkeltjes en antiekmarkten. De prachtige natuurgebieden vormen het decor van een sportieve wandeling of fietstocht en op de sfeervolle terrasjes geniet u met volle teugen van de bourgondische charme. De Kempen is gastvrij voor jong en oud. Bent u met kinderen op pad? Informeer dan naar één van de vele kindvriendelijke adresjes in de regio.

U kunt natuurlijk ook genieten van de rust op het landgoed, alleen onderbroken door geluiden van de vogels, of een partijtje ‘Jeu de boules’ spelen. Voor de kinderen is er een sportveld, speeltuin met schommels, klimrekken en zelfs een airtrampoline. Als u op zoek bent naar iets meer uitdaging hebben wij u op eigen terrein ook genoeg te bieden. Zo zijn er een dertigtal outdoor activiteiten (zowel fysiek als mentaal uitdagend) waaraan alle leeftijden kunnen deelnemen en diverse creatieve workshops.

Foto´s van Het Voorhuis

In de omgeving van Het Voorhuis


De faciliteiten van Landgoed de Biestheuvel Het Voorhuis

Algemene filters

Open haard

Geef hier uw review over: Landgoed de Biestheuvel Het Voorhuis

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Contactinformatie

5528 NP  Hoogeloon
Telefoonnummer:  0497591257
p

Park info van: Landgoed de Biestheuvel Het Voorhuis

Mijn laatst bekeken groepsaccommodaties

Het Voorhuis