Aankomstdatum

Vertrekdatum

Aantal personen

Plaats

 

 40
 10

Landgoed de Biestheuvel

De Schop

Hoogeloon (Noord-Brabant)

De Schop biedt als groepsaccommodatie plek aan groepen tot 40 personen. En heeft 10 slaapkamers (5 x 6 persoons en 5 x 2 persoons). Het sanitair ligt tegenover de slaapkamers. Behalve bij 4 twee persoonskamers in de nieuwe slaapvleugel is er een..

Meer informatie
 60
 3

Kraanven

Kraanven

Loon op Zand (Noord-Brabant)

‘t Kraanven biedt plaats aan een groep van maximaal 60 personen. Er zijn 3 slaapkamers, waarvan 1 leidingkamer met aparte douche en toilet. Wij hebben stapelbedden met matras. U dient zelf voor kussen en slaapzak/dekbed te zorgen.De gezell..

Meer informatie
 40
 5

Recreatiepark De Heidebloem

De Heidebloem

Schaijk (Noord-Brabant)

De Heidebloem is een gezellig ingericht groepsverblijf dat mogelijkheden biedt tot 40 personen. U heeft de beschikking over 2 slaapkamers voor 10 personen, 2 slaapkamers voor 8 personen en 1 slaapkamer voor 4 personen. De groepsaccommodatie beschikt ..

Meer informatie
 39
 4

Beukenhof - Stergroep

Bona Ventura/Korte Metten

Biezenmortel (Noord-Brabant)

“Bona Ventura, zitkamer en keukenblok (koelkast, magnetron en koffiezetapparaat), is een rustig gedeelte van Beukenhof met 4 slaapgedeeltes en uitzicht op het dorpsplein, waar de Jeu de Boules baan een attractie is voor de krasse generatie. Kor..

Meer informatie
 1000

De Hoof

De Hoof

Someren (Noord-Brabant)

Vanwege Corona ziet onze agenda er dit jaar compleet anders uit! Het hoogseizoen dat normaal is volgeboekt, biedt nu nog veel ruimte voor één of meerdere groepen. Ook in de 1,5m samenleving. In het gemoedelijke Brabant vindt u De Hoof: ..

Meer informatie
 999
 9

Landhoeve De Nieuwe Erf

Dorpsplein

Diessen (Noord-Brabant)

Het Dorpsplein beschikt over 9 studio's die standaard ingericht zijn voor 6 personen (in overleg zijn extra bedden bij te plaatsen) en een heus overdekt dorpsplein met diverse subruimten en natuurlijk de echte Brabantse herberg. De toegankelijkheid i..

Meer informatie
 24
 8

Landgoed de Biestheuvel

De Schuurherd

Hoogeloon (Noord-Brabant)

De Schuurherd is een karaktervolle groepsaccommodatie, gevestigd in de gerestaureerde woonboerderij op het Landgoed. De accommodatie is voorzien van een uitstekend uitgeruste keuken, eigen bar, eetkamer met buffetmogelijkheden, woonkamer met sfeervol..

Meer informatie
 60
 5

Den Hazelaar

den Overkant

Eersel (Noord-Brabant)

Accommodatie den Overkant, één van de accommodaties van den Hazelaar, is geschikt voor groepen tot maximaal 60 personen.   De gezellige verblijfsruimte grenst aan een volledig ingerichte keuken waar u voor uw eigen natje en dr..

Meer informatie
 999
 6

Landhoeve De Nieuwe Erf

Hooizolder

Diessen (Noord-Brabant)

In het opkamertje van de boerderij ligt een prachtig barretje. Direct aansluitend ligt een knusse huiskamer. Uw eigen bar kent geen sluitingstijden, de barbecue in de huiskamer trekt zich niets aan van de jaargetijden: er kan het hele jaar lang gebru..

Meer informatie
<<
Vorige Pagina
1 / 7
Volgende pagina
>>