Aankomstdatum

Vertrekdatum

Aantal personen

Plaats

 

 100
 18

Beukenhof - Stergroep

Middenbeuk

Biezenmortel (Noord-Brabant)

In het midden van het klooster vindt u de Middenbeuk. Huis en tap gaan hier prima samen. Op de plek waar vroeger het atelier was waar de kleding en kazuifels werden gemaakt en versteld werden, ligt nu het gezellige klets-café. De Middenbeuk is..

Meer informatie
 60
 3

Kraanven

Kraanven

Loon op Zand (Noord-Brabant)

‘t Kraanven biedt plaats aan een groep van maximaal 60 personen. Er zijn 3 slaapkamers, waarvan 1 leidingkamer met aparte douche en toilet. Wij hebben stapelbedden met matras. U dient zelf voor kussen en slaapzak/dekbed te zorgen.De gezell..

Meer informatie
 100
 14

Paasheuvelgroep Oosterhout

Het Schiedams Schoolbuitenhuis

Oosterhout (Noord-Brabant)

Wat een unieke beleving, groepsaccommodatie het Schoolbuitenhuis ligt midden in het bos en je stapt vanuit het gebouw direct een zandverstuiving op! Ideaal voor groepen die lekker buiten willen ravotten of willen sporten. Wij weten wel zeker dat hier..

Meer informatie
 245
 79

Landgoed de Biestheuvel

Landgoed de Biestheuvel

Hoogeloon (Noord-Brabant)

Zoekt u een groepsaccommodatie voor een weekendje weg, bedrijfsuitje of personeelsfeest? Landgoed de Biestheuvel verwelkomt u graag in onze 9 luxueuze groepsaccommodaties. Zowel kleine als grote groepen voelen zich thuis..

Meer informatie
 60
 11

Groepsaccommodatie De Roerdomp

De Grote Beerze

Westelbeers (Noord-Brabant)

Deze accommodatie is geschikt voor 60 personen en beschikt over slaapkamers met eigen sanitair

Meer informatie
 1
 10

Beukenhof - Stergroep

La Verna

Biezenmortel (Noord-Brabant)

La Verna is vergelijkbaar met Gardiaan, ook hier is op een verdieping van de voormalige watertoren van het klooster een woonkamer gemaakt. Het uitzicht is weidser want het ligt een verdieping hoger. Samen met de 10 gerenoveerde slaapkamers vormt La V..

Meer informatie
 34
 10

t Volderke groepsaccommodaties

De Landerij

Dongen (Noord-Brabant)

De Landerij is een sfeervol vakantiehuis voor 34 gasten. Het beschikt over 10 kamers waarvan 6 kamers voor 4 gasten en 2 kamers voor 3 gasten en 2 kamers voor 2 gasten met douche en toilet op de kamers die tevens geschikt zijn voor onze mindervalide ..

Meer informatie
 999
 9

Landhoeve De Nieuwe Erf

Dorpsplein

Diessen (Noord-Brabant)

Het Dorpsplein beschikt over 9 studio's die standaard ingericht zijn voor 6 personen (in overleg zijn extra bedden bij te plaatsen) en een heus overdekt dorpsplein met diverse subruimten en natuurlijk de echte Brabantse herberg. De toegankelijkheid i..

Meer informatie
 40
 10

Landgoed de Biestheuvel

De Schop

Hoogeloon (Noord-Brabant)

Deze bijzondere groepsaccommodatie in Brabant wordt De Schop genoemd. De Schop is een karaktervolle groepsaccommodatie en geschikt voor 40 personen. Deze luxe groepsaccommodatie is gemoderniseerd en heeft een landelijke, bourgondische sfeer. Dez..

Meer informatie
<<
Vorige Pagina
1 / 7
Volgende pagina
>>