Aankomstdatum

Vertrekdatum

Aantal personen

Plaats

 

 30
 8

Recreatiepark De Heidebloem

De Heideheuvel

Schaijk (Noord-Brabant)

De Heideheuvel is een luxe accommodatie waarin u terecht kunt met een groep tot 30 personen. Er zijn 7 slaapkamers voor 4 personen en 1 slaapkamer voor 2 personen welke ook geschikt is voor mindervalide gasten. Alle kamers zijn voorzien van vaste was..

Meer informatie
 60
 14

Bij Ceulemans - Groepsaccommodaties en z..

Groepsaccommodatie (60p.)

Beers (Noord-Brabant)

Onze groepsaccommodatie heeft 60 bedden, verdeeld over 14 kamers. Eén kamer bevindt zich op de begane grond.De accommodatie kan van oudsher verdeeld worden in twee gedeeltes, te weten Onder zeil en In het riet.Allebei hebben ze een gezellige w..

Meer informatie
 999
 6

Landhoeve De Nieuwe Erf

Hooizolder

Diessen (Noord-Brabant)

In het opkamertje van de boerderij ligt een prachtig barretje. Direct aansluitend ligt een knusse huiskamer. Uw eigen bar kent geen sluitingstijden, de barbecue in de huiskamer trekt zich niets aan van de jaargetijden: er kan het hele jaar lang gebru..

Meer informatie
 60
 3

Kraanven

Kraanven

Loon op Zand (Noord-Brabant)

‘t Kraanven biedt plaats aan een groep van maximaal 60 personen. Er zijn 3 slaapkamers, waarvan 1 leidingkamer met aparte douche en toilet. Wij hebben stapelbedden met matras. U dient zelf voor kussen en slaapzak/dekbed te zorgen.De gezell..

Meer informatie
 46
 7

Den Hazelaar

De Driepunt

Eersel (Noord-Brabant)

Accommodatie De Driepunt, één van de accommodaties van den Hazelaar, is in 2012 gebouwd en geschikt voor groepen tot maximaal 46 personen.  Er is volop aandacht voor luxe en comfort en de verblijfsruimte heeft een  landelijke ..

Meer informatie
 60
 5

Den Hazelaar

den Overkant

Eersel (Noord-Brabant)

Accommodatie den Overkant, één van de accommodaties van den Hazelaar, is geschikt voor groepen tot maximaal 60 personen.   De gezellige verblijfsruimte grenst aan een volledig ingerichte keuken waar u voor uw eigen natje en dr..

Meer informatie
 1
 10

Beukenhof - Stergroep

Bar Gaudentia

Biezenmortel (Noord-Brabant)

De Rode Kamer is een vakantieverblijf met een grote woonkamer, een oergezellige bar en een heerlijk overdekt terras. In Bar Gaudentia is de geschiedenis het decor. Het was ooit de directiekamer van de abdes van het klooster. De tuindeuren verschaffen..

Meer informatie
 38

Groepsaccommodatie De Roerdomp

De Kleine Beerze

Westelbeers (Noord-Brabant)

De Roerdomp is een gezellige, levendige groepsaccommodatie voor groepen van 10 tot 300 personen. Zes comfortabele accommodaties, gemoedelijke eigenaars, vermakelijke activiteiten, een prachtige omgeving en heel veel ruimte, maken van het verblijf op ..

Meer informatie
 1
 11

Beukenhof - Stergroep

Gardiaan

Biezenmortel (Noord-Brabant)

De gezellige woonkamer en 11 slaapkamers in de oude watertoren zijn erg geschikt voor een familiereünie of vriendenbijeenkomst. Geheel in de traditie zijn er bij de renovatie weer degelijke natuurlijke materialen gebruikt zoals marmer, leisteen ..

Meer informatie