Aankomstdatum

Vertrekdatum

Aantal personen

Plaats

 

 1
 10

Beukenhof - Stergroep

La Verna

Biezenmortel (Noord-Brabant)

La Verna is vergelijkbaar met Gardiaan, ook hier is op een verdieping van de voormalige watertoren van het klooster een woonkamer gemaakt. Het uitzicht is weidser want het ligt een verdieping hoger. Samen met de 10 gerenoveerde slaapkamers vormt La V..

Meer informatie
 999
 10

Landhoeve De Nieuwe Erf

Klein Plezier

Diessen (Noord-Brabant)

In het "Klein Plezier" is het oude karakter van de boerderij terug te vinden in bouwstijl en ornamenten. De grote serre met uitzicht op de tuin maakt de accommodatie geschikt voor alle jaargetijden. In de zitkamer is een gezellige huisbar ingericht. ..

Meer informatie
 60
 11

Groepsaccommodatie De Roerdomp

De Grote Beerze

Westelbeers (Noord-Brabant)

Deze accommodatie is geschikt voor 60 personen en beschikt over slaapkamers met eigen sanitair

Meer informatie
 24
 9

De Buitenhorst

De Bonte Koe

Schaijk (Noord-Brabant)

‘De Bonte Koe’ biedt ruimte aan 18 tot 24 personen. Naast de acht slaapkamers biedt ‘De Bonte Koe’ ook een bijzondere kamer op de eerste etage, genaamd ‘Het Lofthuisje’. Hier kunt u heerlijk genieten in het bubbelb..

Meer informatie
 80
 13

Willy Hoeve

Willy Hoeve

Bergeijk (Noord-Brabant)

Groepsaccommodatie WillyHoeve - Bergeijk - Brabant De Willy Hoeve biedt plaats aan een groep van max. 80 personen, maar van november t/m maart kunt u in een gedeelte van de accommodatie ook verblijven met een groep tot 30 of 40 personen. Privacy is g..

Meer informatie
 21
 8

Beukenhaeghe Moergestel

Het Voorhuys

Moergestel (Noord-Brabant)

Het sfeervolle Voorhuys is de ideale accommodatie voor een geslaagd familie- of vriendenweekend. De tijd lijkt er stil te staan maar het huis heeft alle gemakken van deze tijd. Noem het gerust moderne romantiek op het Brabantse platteland.  In h..

Meer informatie
 44
 8

Beukenhaeghe Moergestel

De Hoeve

Moergestel (Noord-Brabant)

Midden in het hart van Brabant, net buiten Moergestel, ligt de groepsaccommodatie Beukenhaeghe. De accommodatie bestaat uit twee groepsverblijven die zowel afzonderlijk of in combinatie gehuurd kunnen worden. De Hoeve is de grootste van de twee en bi..

Meer informatie
 60
 14

Bij Ceulemans - Groepsaccommodaties en z..

Groepsaccommodatie (60p.)

Beers (Noord-Brabant)

Onze groepsaccommodatie heeft 60 bedden, verdeeld over 14 kamers. Eén kamer bevindt zich op de begane grond.De accommodatie kan van oudsher verdeeld worden in twee gedeeltes, te weten Onder zeil en In het riet.Allebei hebben ze een gezellige w..

Meer informatie
 24
 8

Landgoed de Biestheuvel

De Schuurherd

Hoogeloon (Noord-Brabant)

Deze bijzondere groepsaccommodatie in Brabant wordt De Schuurherd genoemd. De Schuurherd is een karaktervolle groepsaccommodatie en geschikt voor 24 personen. Deze luxe groepsaccommodatie is gemoderniseerd en heeft een landelijke, bourgondische ..

Meer informatie