24
 12

Recreatiepark De Heidebloem

De Heidehof

Schaijk (Noord-Brabant)

De Heidehof is een luxe groepsaccommodatie met 12 ruime hotelkamers, die per trap te bereiken zijn, maar voor mensen die slecht ter been zijn, is een traplift aanwezig. De accommodatie kan in zijn geheel voor een groep van maximaal 24 personen gerese..

Meer informatie
 245
 79

Landgoed de Biestheuvel

Landgoed de Biestheuvel

Hoogeloon (Noord-Brabant)

Zoekt u een groepsaccommodatie voor een weekendje weg, bedrijfsuitje of personeelsfeest? Landgoed de Biestheuvel verwelkomt u graag in onze 9 luxueuze groepsaccommodaties. Zowel kleine als grote groepen voelen zich thuis..

Meer informatie
 34
 10

t Volderke groepsaccommodaties

De Landerij

Dongen (Noord-Brabant)

De Landerij is een sfeervol vakantiehuis voor 34 gasten. Het beschikt over 10 kamers waarvan 6 kamers voor 4 gasten en 2 kamers voor 3 gasten en 2 kamers voor 2 gasten met douche en toilet op de kamers die tevens geschikt zijn voor onze mindervalide ..

Meer informatie
 24
 8

Landgoed de Biestheuvel

De Schuurherd

Hoogeloon (Noord-Brabant)

Deze bijzondere groepsaccommodatie in Brabant wordt De Schuurherd genoemd. De Schuurherd is een karaktervolle groepsaccommodatie en geschikt voor 24 personen. Deze luxe groepsaccommodatie is gemoderniseerd en heeft een landelijke, bourgondische ..

Meer informatie
 999
 13

Landhoeve De Nieuwe Erf

Groot genoegen

Diessen (Noord-Brabant)

Het ‘Groot Genoegen’ is groot genoeg voor groepen tot 45 personen. De houtkachel en bar dragen bij aan de gezellige uitstraling van de grote woonkamer. De serre die uitzicht biedt op de kinderboerderij en de grote tuin laat u genieten van..

Meer informatie
 151
 15

De Hoof

De Vaarsche Hoef

Someren (Noord-Brabant)

Vanwege Corona ziet onze agenda er dit jaar compleet anders uit! Het hoogseizoen dat normaal is volgeboekt, biedt nu nog veel ruimte voor één of meerdere groepen. Ook in de 1,5m samenleving. De Vaarsche Hoef is een gezellige langgevlboe..

Meer informatie
 44
 8

Beukenhaeghe Moergestel

De Hoeve

Moergestel (Noord-Brabant)

Midden in het hart van Brabant, net buiten Moergestel, ligt de groepsaccommodatie Beukenhaeghe. De accommodatie bestaat uit twee groepsverblijven die zowel afzonderlijk of in combinatie gehuurd kunnen worden. De Hoeve is de grootste van de twee en bi..

Meer informatie
 86
 12

Groepsaccommodatie De Kievit

De Beekse Heide

Esbeek (Noord-Brabant)

  Groepsaccommodaties De Kievit bestaat uit twee accommodaties; De Beekse Heide en De Herdgang. De Kievit is gelegen in de mooie bosrijke omgeving van Esbeek. Deze unieke locatie in Landgoed de Utrecht biedt vele mogelijkheden voor de gasten. Bi..

Meer informatie
 149
 36

De Hoof

Hoeve ter Hofstad

Someren (Noord-Brabant)

Vanwege Corona ziet onze agenda er dit jaar compleet anders uit! Het hoogseizoen dat normaal is volgeboekt, biedt nu nog veel ruimte voor één of meerdere groepen. Ook in de 1,5m samenleving. Hoeve ter Hofstad is helemaal ingericht als g..

Meer informatie