De Geershof

Algemene Informatie


De Geershof
 40    12
Groepsaccommodatie de Geershof
Groepsaccommodatie keuken Noord-Brabant
Omgeving Noord-Brabant
Schaatsen Noord-Brabant
Volleyballen bij groepsaccommodatie

Omschrijving van De Geershof

De Geershof biedt plaats aan een groep van maximaal 40 personen. De gezellige woonkamer heeft een zithoek, tv, dvd, een houtkachel en openslaande deuren naar het grote terras,op het zuiden, met voldoende tafels en stoelen om gezellig buiten te kunnen eten. De Geershof is voorzien van Wifi in het hele pand.

Tevens beschikt u over een grote keuken, waar u de maaltijd klaar kunt maken terwijl anderen een wijntje kunnen drinken aan de keukentafel. Er is  professionele apparatuur aanwezig en glaswerk, serviesgoed, bestek etc. is ruim voorzien. 
De eetkamer grenst aan de woonkamer en de keuken. Deze is voorzien van een geluiddempend plafond zodat u rustig kunt eten met 40 man aan tafel.
  
Er zijn 12 slaapkamers, waarvan 4 twee persoonskamers met wastafel.  Alle bedden zijn één-persoons en voorzien van goede binnenvering matrassen.  Dekbedden en kussen zijn aanwezig. Bedlinnen kan indien gewenst gehuurd worden.

Op het terras staat een tafeltennistafel. U kunt een vuurkorf gebruiken. Voor de kleine kinderen is er een speelhuisje met glijbaantje in het zicht van het terras. De groteren spelen heerlijk op het ruime terrein.

Foto´s van De Geershof

In de omgeving van De Geershof


De faciliteiten van De Geershof De Geershof

Algemene filters

Faciliteiten Buiten

Faciliteiten Overige

Faciliteiten Keuken

Faciliteiten Kinderen

Faciliteiten Faciliteiten

Geef hier uw review over: De Geershof De Geershof

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Contactinformatie

p

Park info van: De Geershof De Geershof

Mijn laatst bekeken groepsaccommodaties

De Geershof