Landgoed de Biestheuvel

Algemene Informatie


Landgoed de Biestheuvel
5528 NP  Hoogeloon
 24    8
Landgoed de Biestheuvel - de Schuurherd
Landgoed de Biestheuvel - de Schuurherd
Landgoed de Biestheuvel - de Schuurherd
Landgoed de Biestheuvel - de Schuurherd
Landgoed de Biestheuvel - de Schuurherd
Landgoed de Biestheuvel - de Schuurherd
Landgoed de Biestheuvel - de Schuurherd
Landgoed de Biestheuvel - de Moordtocht
Minigolf bij Landgoed de Biestheuvel
Paintball bij Landgoed de Biestheuvel
Landgoed de Biestheuvel - Entree
Landgoed de Biestheuvel - Plattegrond

Omschrijving van De Schuurherd

Landgoed de Biestheuvel is een groen landgoed van 23 hectare met diverse groepsaccommodaties, activiteiten en een groot horecagebouw. Het landgoed bevindt zich in de Brabantse Kempen, een streek in het zuidoosten van Nederland. Deze regio strekt zich uit van Eindhoven tot Tilburg en zelfs over de Belgische grens. Zowel de Belgische als de Nederlandse Kempen bieden naast historie ook prachtige natuurgebieden en Bourgondische charme.

Groepsaccommodatie de Schuurherd

De 9 groepsverblijven zijn gelegen op het Landgoed achter de oude Hoeve en bieden plaats aan 12 tot 43 mensen, met een totale capaciteit van 245 personen. De huizen zijn zowel gezamenlijk als afzonderlijk te huur. De Schuurherd is een accommodatie die geschikt is voor maximaal 24 personen, verdeeld over 8 slaapkamers met elk eigen sanitair. Alle huizen zijn voorzien van een woonkamer met bar, eetkamer en een complete keuken. Zelf koken is dus geen probleem, maar wilt u het helemaal makkelijk maken, reserveer dan onze maaltijdservice! Daarnaast zijn er in de Schuurherd diverse faciliteiten voor zorggroepen, waardoor deze accommodatie heel toegankelijk is voor alle gasten. Omdat de accommodaties de Schuurherd en de Hoeve direct aan elkaar vast zitten is het heel makkelijk om de accommodaties ook samen te reserveren. Hierdoor heeft u de dubbele capaciteit en u kunt binnendoor, via een tussendeur naar de andere accommodatie lopen.

*Alle accommodaties zijn drempelloos en meerdere huizen zijn aangepast voor mindervalide gasten.

Maaltijdservice

Wij bieden een handige maaltijdservice op basis van zelfwerkzaamheid in uw eigen accommodatie. U ontvangt elke dag een ontbijt, lunch en een 3-gangendiner in uw accommodatie. Daarnaast kunt u onbeperkt gebruikmaken van koffie en thee. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf de maaltijden te bereiden of te koken. De keukens zijn ingericht met alle standaard benodigdheden. Als u het leuk vindt om uw middag of avond bijzonder in te vullen, bijvoorbeeld met een barbecue of buffet, horen we dat graag.

Activiteiten

Op zoek naar meer avontuur? Op ons terrein bieden we genoeg uitdaging met allerlei activiteiten, zoals survival- en klimparcoursen, teamopdrachten, thema-activiteiten en een paintballterrein! Deze activiteiten worden begeleid door ervaren instructeurs. Daarnaast organiseren we ook creatieve workshops zoals het maken van bonbons.

De Kempen

De Kempen is een groene streek onder de rook van Eindhoven en Tilburg. In deze regio vindt u tal van leuke winkeltjes, kindvriendelijke adresjes, antiek- en brocantemarkten en sfeervolle terrasjes. In de directe omgeving van Landgoed de Biestheuvel kunt u zwemmen, fietsen (mountainbiken) en golfen. Natuurlijk kunt u ook genieten van de rust bij de accommodatie of een partijtje ‘Jeu de boules’ spelen op het landgoed. Voor de kinderen hebben we een doolhof, diverse sportvelden, een heerlijke speeltuin met klimrekken en zelfs een airtrampoline!

Bent u geïnteresseerd in wat wij te bieden hebben, neem dan gerust contact op via info@biestheuvel.nl of
bel naar 0497-591257.

Foto´s van De Schuurherd

In de omgeving van De Schuurherd






De faciliteiten van Landgoed de Biestheuvel De Schuurherd

Algemene filters

Open haard

Faciliteiten Buiten

Speeltuin
Terras

Geef hier uw review over: Landgoed de Biestheuvel De Schuurherd

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Contactinformatie

5528 NP  Hoogeloon
Telefoonnummer:  0497591257
p

Park info van: Landgoed de Biestheuvel De Schuurherd

Mijn laatst bekeken groepsaccommodaties

De Schuurherd