Landgoed de Biestheuvel

Algemene Informatie


Landgoed de Biestheuvel
5528 NP  Hoogeloon
 24    8
De Schuurherd bij Landgoed de Biestheuvel
Tuin bij de Schuurherd bij Landgoed de Biestheuvel
Tuin bij de Schuurherd bij Landgoed de Biestheuvel
Eetgedeelte in de Schuurherd bij Landgoed de Biestheuvel
Woonkamer in de Schuurherd bij Landgoed de Biestheuvel
Woonkamer met bar in de Schuurherd bij Landgoed de Biestheuvel
Keuken in de Schuurherd bij Landgoed de Biestheuvel
2-persoons Slaapkamer in de Schuurherd bij Landgoed de Biestheuvel
4-persoons slaapkamer in de Schuurherd bij Landgoed de Biestheuvel
Badkamer in de Schuurherd bij Landgoed de Biestheuvel
Badkamer in de Schuurherd bij Landgoed de Biestheuvel
Amerikaanse Schoolbus bij Landgoed de Biestheuvel
Bumpervoetbal bij Landgoed de Biestheuvel
Minigolf bij Landgoed de Biestheuvel
Paintball bij Landgoed de Biestheuvel
Touwbaan Survival bij Landgoed de Biestheuvel

Omschrijving van De Schuurherd

Deze bijzondere groepsaccommodatie in Brabant wordt De Schuurherd genoemd. De Schuurherd is een karaktervolle groepsaccommodatie en geschikt voor 24 personen. Deze luxe groepsaccommodatie is gemoderniseerd en heeft een landelijke, bourgondische sfeer. Deze 24-persoons groepsaccommodatie is voorzien van een goede keuken met alle faciliteiten, eigen bar, eetkamer met buffetmogelijkheden, zitkamer met sfeervolle gashaard en overdekt terras met een riante tuin. De tuin is omheind en biedt veel privacy. In de tuin staat een speeltoestel en tafeltennistafel, ideaal voor een vakantie met kinderen. De Schuurherd heeft 8 separate slaapkamers (6 x 2-persoons en 2 x 4-persoons) met eigen sanitair. 4 2-persoonskamers zijn uit te breiden naar een 3-persoonskamer om slaapgelegenheid te verzorgen voor 24 personen.

Beleef het buitenleven in het hart van de Brabantse Kempen op Landgoed de Biestheuvel! Landgoed de Biestheuvel is een vijfsterren vakantielocatie voor diverse groepen. De 9 groepsaccommodaties bieden plaats aan 10 tot 43 mensen met een totale capaciteit van 245 personen. De luxe verblijven zijn geschikt voor verschillende groepen; zo verblijven er families, bedrijven, verenigingen en zorginstellingen (hiervoor zijn speciale faciliteiten).

De karaktervolle groepsaccommodaties zijn gemoderniseerd in een landelijke, bourgondische sfeer en voorzien van een goed geoutilleerde keuken, eetkamer met buffetmogelijkheden, eigen bar, zitkamer met (gas)haard en overdekt terras met riante, omheinde, privacy biedende tuin. Daarnaast beschikt het landgoed over een aantal sfeervolle horeca zalen waar u uitgebreid kunt tafelen en feesten. In de directe omgeving van landgoed de Biestheuvel kunt u zwemmen, fietsen en golfen.

Kiest u voor een groepsaccommodatie op Landgoed de Biestheuvel? Dan laat u uw oog vallen op een bijzonder stukje Nederland: de Kempen in Noord-Brabant. Deze regio ligt in Brabant onder de rook van Eindhoven en strekt zich uit van Tilburg tot over de Belgische grens. In de Nederlandse en Belgische Kempen snuift u historie op in oude dorpskernen met aantrekkelijke winkeltjes en antiekmarkten. De prachtige natuurgebieden vormen het decor van een sportieve wandeling of fietstocht en op de sfeervolle terrasjes geniet u met volle teugen van de bourgondische charme. De Kempen is gastvrij voor jong en oud. Bent u met kinderen op pad? Informeer dan naar één van de vele kindvriendelijke adresjes in de regio.

U kunt natuurlijk ook genieten van de rust op het landgoed, alleen onderbroken door geluiden van de vogels, of een partijtje ‘Jeu de boules’ spelen. Voor de kinderen is er een sportveld, speeltuin met schommels, klimrekken en zelfs een airtrampoline. Als u op zoek bent naar iets meer uitdaging hebben wij u op eigen terrein ook genoeg te bieden. Zo zijn er een dertigtal outdoor activiteiten (zowel fysiek als mentaal uitdagend) waaraan alle leeftijden kunnen deelnemen en diverse creatieve workshops.

Foto´s van De Schuurherd

In de omgeving van De Schuurherd


De faciliteiten van Landgoed de Biestheuvel De Schuurherd

Algemene filters

Open haard

Faciliteiten Buiten

Speeltuin
Terras

Geef hier uw review over: Landgoed de Biestheuvel De Schuurherd

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Contactinformatie

5528 NP  Hoogeloon
Telefoonnummer:  0497591257
p

Park info van: Landgoed de Biestheuvel De Schuurherd

Mijn laatst bekeken groepsaccommodaties

De Schuurherd