Landgoed de Biestheuvel

Algemene Informatie


Landgoed de Biestheuvel
5528 NP  Hoogeloon
 24    8
Aanzicht het Achterhuis Landgoed de Biestheuvel
Eetgedeelte het Achterhuis Landgoed de Biestheuvel
Eetgedeelte in het Achterhuis Landgoed de Biestheuvel
Eetgedeelte in het Achterhuis Landgoed de Biestheuvel
Woonkamer in het Achterhuis Landgoed de Biestheuvel
Woonkamer in het Achterhuis Landgoed de Biestheuvel
Bar in het Achterhuis Landgoed de Biestheuvel
Keuken in het Achterhuis Landgoed de Biestheuvel
2-persoons slaapkamer in het Achterhuis Landgoed de Biestheuvel
4-persoons slaapkamer in het Achterhuis Landgoed de Biestheuvel
4-persoons slaapkamer in het Achterhuis Landgoed de Biestheuvel
Badkamer in het Achterhuis Landgoed de Biestheuvel
Boogschieten op Landgoed de Biestheuvel
Discgolf bij Landgoed de Biestheuvel
Teamopdrachten bij Landgoed de Biestheuvel

Omschrijving van Het Achterhuis

Deze bijzondere groepsaccommodatie in Brabant wordt Het Achterhuis genoemd. Het Achterhuis is een karaktervolle groepsaccommodatie en geschikt voor 24 personen. Deze luxe groepsaccommodatie is gemoderniseerd en heeft een landelijke, bourgondische sfeer. Deze 24-persoons groepsaccommodatie is voorzien van een goede keuken met alle faciliteiten, eigen bar, eetkamer met buffetmogelijkheden, zitkamer met sfeervolle gashaard en overdekt terras met een riante tuin. De tuin is omheind en biedt veel privacy. In de tuin staat een speeltoestel en tafeltennistafel, ideaal voor een vakantie met kinderen. Het Achterhuis heeft 8 separate slaapkamers (4 x 2-persoons en 4 x 4-persoons) met eigen sanitair, deze bevinden zich op de 1e verdieping, te bereiken via een trap of lift. De gehele groepsaccommodatie is voorzien van vloerverwarming. Het Achterhuis kan gekoppeld worden met accommodatie het Voorhuis.

Beleef het buitenleven in het hart van de Brabantse Kempen op Landgoed de Biestheuvel! Landgoed de Biestheuvel is een vijfsterren vakantielocatie voor diverse groepen. De 9 groepsaccommodaties bieden plaats aan 10 tot 43 mensen met een totale capaciteit van 245 personen. De luxe verblijven zijn geschikt voor verschillende groepen; zo verblijven er families, bedrijven, verenigingen en zorginstellingen (hiervoor zijn speciale faciliteiten).

De karaktervolle groepsaccommodaties zijn gemoderniseerd in een landelijke, bourgondische sfeer en voorzien van een goed geoutilleerde keuken, eetkamer met buffetmogelijkheden, eigen bar, zitkamer met (gas)haard en overdekt terras met riante, omheinde, privacy biedende tuin. Daarnaast beschikt het landgoed over een aantal sfeervolle horeca zalen waar u uitgebreid kunt tafelen en feesten. In de directe omgeving van landgoed de Biestheuvel kunt u zwemmen, fietsen en golfen.

Kiest u voor een groepsaccommodatie op Landgoed de Biestheuvel? Dan laat u uw oog vallen op een bijzonder stukje Nederland: de Kempen in Noord-Brabant. Deze regio ligt in Brabant onder de rook van Eindhoven en strekt zich uit van Tilburg tot over de Belgische grens. In de Nederlandse en Belgische Kempen snuift u historie op in oude dorpskernen met aantrekkelijke winkeltjes en antiekmarkten. De prachtige natuurgebieden vormen het decor van een sportieve wandeling of fietstocht en op de sfeervolle terrasjes geniet u met volle teugen van de bourgondische charme. De Kempen is gastvrij voor jong en oud. Bent u met kinderen op pad? Informeer dan naar één van de vele kindvriendelijke adresjes in de regio.

U kunt natuurlijk ook genieten van de rust op het landgoed, alleen onderbroken door geluiden van de vogels, of een partijtje ‘Jeu de boules’ spelen. Voor de kinderen is er een sportveld, speeltuin met schommels, klimrekken en zelfs een airtrampoline. Als u op zoek bent naar iets meer uitdaging hebben wij u op eigen terrein ook genoeg te bieden. Zo zijn er een dertigtal outdoor activiteiten (zowel fysiek als mentaal uitdagend) waaraan alle leeftijden kunnen deelnemen en diverse creatieve workshops.

Foto´s van Het Achterhuis

In de omgeving van Het Achterhuis


De faciliteiten van Landgoed de Biestheuvel Het Achterhuis

Algemene filters

Huisdier toegestaan
Airconditioning
Rolstoeltoegankelijk
Centrale verwarming
Boxspringbedden
Eenpersoonsbedden
Rookvrij
Gashaard
Linnengoed (betaald)

Faciliteiten Buiten

Parkeerplaats
Speeltuin
Terras
Boslocatie

Faciliteiten Overige

Hang- Legkast
gashaard-sfeerhaard

Faciliteiten Keuken

Magnetron
Oven
Vaatwasser
Keuken
Koffiezetter
Koelkast
Vriesvak in koelkast

Faciliteiten Faciliteiten

TV
Wi-Fi
DVD Speler
Radio
Televisie (Nederlandse zenders)
Televisie (Duitse Zenders)
Televisie (Engelse Zenders)

Geef hier uw review over: Landgoed de Biestheuvel Het Achterhuis

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Contactinformatie

5528 NP  Hoogeloon
Telefoonnummer:  0497591257
p

Park info van: Landgoed de Biestheuvel Het Achterhuis

Mijn laatst bekeken groepsaccommodaties

Het Achterhuis