Landgoed de Biestheuvel

Algemene Informatie


Landgoed de Biestheuvel
5528 NP  Hoogeloon
 40    10
Aanzicht Schop Landgoed de Biestheuvel
Eetgedeelte Schop Landgoed de Biestheuvel
Woonkamer Schop Landgoed de Biestheuvel
Woonkamer Schop2 Landgoed de Biestheuvel
Houthaard Schop Landgoed de Biestheuvel
Woonkamer Schop 3 Landgoed de Biestheuvel
Terras Schop Landgoed de Biestheuvel
6-persoons slaapkamer Schop Landgoed de Biestheuvel
2-persoons slaapkamer in nieuwe slaapvleugel Schop Landgoed de Biestheuvel
Aangepaste badkamer Schop Landgoed de Biestheuvel
Badkamer in nieuwe slaapvleugel Schop Landgoed de Biestheuvel
Kratstapelen bij Landgoed de Biestheuvel
Flintstone Challenge bij Landgoed de Biestheuvel
Archery Tag bij Landgoed de Biestheuvel

Omschrijving van De Schop

Deze bijzondere groepsaccommodatie in Brabant wordt De Schop genoemd. De Schop is een karaktervolle groepsaccommodatie en geschikt voor 40 personen. Deze luxe groepsaccommodatie is gemoderniseerd en heeft een landelijke, bourgondische sfeer. Deze 43-persoons groepsaccommodatie is voorzien van een goede keuken met alle faciliteiten, eigen bar, eetkamer met buffetmogelijkheden, zitkamer, entree met sfeervolle open haard en overdekt terras met een riante tuin. De tuin is omheind en biedt veel privacy. In de tuin staat een speeltoestel, Schommel, vollebalnet en tafeltennistafel, ideaal voor een vakantie met kinderen. De Schop heeft 10 separate slaapkamers (5 x 2-persoons en 5 x 6-persoons) met gedeeld en privé sanitair. De 4 slaapkamers in de nieuwe vleugel beschikken over eigen sanitair. De overige kamers in de twee andere slaapvleugels delen het sanitair op de gang. Elke vleugel heeft meerdere douches en toiletten. Bijna de gehele groepsaccommodatie is voorzien van vloerverwarming.

Beleef het buitenleven in het hart van de Brabantse Kempen op Landgoed de Biestheuvel! Landgoed de Biestheuvel is een vijfsterren vakantielocatie voor diverse groepen. De 9 groepsaccommodaties bieden plaats aan 10 tot 43 mensen met een totale capaciteit van 245 personen. De luxe verblijven zijn geschikt voor verschillende groepen; zo verblijven er families, bedrijven, verenigingen en zorginstellingen (hiervoor zijn speciale faciliteiten).

De karaktervolle groepsaccommodaties zijn gemoderniseerd in een landelijke, bourgondische sfeer en voorzien van een goed geoutilleerde keuken, eetkamer met buffetmogelijkheden, eigen bar, zitkamer met (gas)haard en overdekt terras met riante, omheinde, privacy biedende tuin. Daarnaast beschikt het landgoed over een aantal sfeervolle horeca zalen waar u uitgebreid kunt tafelen en feesten. In de directe omgeving van landgoed de Biestheuvel kunt u zwemmen, fietsen en golfen.

Kiest u voor een groepsaccommodatie op Landgoed de Biestheuvel? Dan laat u uw oog vallen op een bijzonder stukje Nederland: de Kempen in Noord-Brabant. Deze regio ligt in Brabant onder de rook van Eindhoven en strekt zich uit van Tilburg tot over de Belgische grens. In de Nederlandse en Belgische Kempen snuift u historie op in oude dorpskernen met aantrekkelijke winkeltjes en antiekmarkten. De prachtige natuurgebieden vormen het decor van een sportieve wandeling of fietstocht en op de sfeervolle terrasjes geniet u met volle teugen van de bourgondische charme. De Kempen is gastvrij voor jong en oud. Bent u met kinderen op pad? Informeer dan naar één van de vele kindvriendelijke adresjes in de regio.

U kunt natuurlijk ook genieten van de rust op het landgoed, alleen onderbroken door geluiden van de vogels, of een partijtje ‘Jeu de boules’ spelen. Voor de kinderen is er een sportveld, speeltuin met schommels, klimrekken en zelfs een airtrampoline. Als u op zoek bent naar iets meer uitdaging hebben wij u op eigen terrein ook genoeg te bieden. Zo zijn er een dertigtal outdoor activiteiten (zowel fysiek als mentaal uitdagend) waaraan alle leeftijden kunnen deelnemen en diverse creatieve workshops.

In de omgeving van De Schop


De faciliteiten van Landgoed de Biestheuvel De Schop

Algemene filters

Huisdier toegestaan
Houtkachel
Rolstoeltoegankelijk
Centrale verwarming
Stapelbedden
Slaapkamer beneden
Badkamer beneden
Eenpersoonsbedden
Rookvrij
Linnengoed (betaald)

Faciliteiten Buiten

Parkeerplaats
Terras
Boslocatie

Faciliteiten Keuken

Magnetron
Oven
Vaatwasser
Keuken
Koffiezetter
Koelkast
Vriesvak in koelkast

Faciliteiten Faciliteiten

TV
Wi-Fi
Radio
CD Speler
Televisie (Nederlandse zenders)
Televisie (Duitse Zenders)
Televisie (Engelse Zenders)

Geef hier uw review over: Landgoed de Biestheuvel De Schop

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Contactinformatie

5528 NP  Hoogeloon
Telefoonnummer:  0497591257
p

Park info van: Landgoed de Biestheuvel De Schop

Mijn laatst bekeken groepsaccommodaties

De Schop