De Buitenhorst

Algemene Informatie


De Buitenhorst
5374 RS  Schaijk
 24    9
De Bonte Koe, de accommodatie vanaf de weg
De Buitenhorst vanuit de lucht
Woonkamer Bonte Koe - zithoek
Woonkamer De Bonte Koe
Terras De Bonte Koe
De Buitenhorst Schaijk Noord-Brabant
Woonkamer De Bonte Koe

Omschrijving van De Bonte Koe

‘De Bonte Koe’ biedt ruimte aan 18 tot 24 personen. Naast de acht slaapkamers biedt ‘De Bonte Koe’ ook een bijzondere kamer op de eerste etage, genaamd ‘Het Lofthuisje’. Hier kunt u heerlijk genieten in het bubbelbad. De accommodatie beschikt over een gashaard, bar (met tapinstallatie) en uitgebreide keuken en is voorzien van alle gemakken die u zich kunt wensen. Alle moderne faciliteiten zoals, TV, DVD, geluidsinstallatie en draadloos internet zijn aanwezig.
De 9 comfortabele tweepersoons slaapkamers bieden u privacy en hebben een eigen badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel.

Foto´s van De Bonte Koe

In de omgeving van De Bonte Koe


De faciliteiten van De Buitenhorst De Bonte Koe

Algemene filters

Open haard
Rolstoeltoegankelijk
Sauna

Faciliteiten Buiten

Speeltuin
Terras

Faciliteiten Faciliteiten

Wi-Fi

Geef hier uw review over: De Buitenhorst De Bonte Koe

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Contactinformatie

5374 RS  Schaijk
Telefoonnummer:  0486-464686
p

Park info van: De Buitenhorst De Bonte Koe

De Buitenhorst, Buiten Gewoon anders!...
U wilt proeven van het goede Brabantse leven? Dan bent u bij De Buitenhorst in Schaijk aan het juiste adres. Bij ons kunt u eindeloos genieten van rust, ruimte en het fraaie natuurgebied de Maashorst. Laat de dagelijkse sleur even van u afglijden en geniet van het Brabantse platteland.

De Buitenhorst ligt ideaal in het buitengebied van Schaijk middenin natuurgebied de Maashorst. Onze accommodatie bestaat uit drie verschillende accommodaties die u los of gekoppeld kunt huren op basis van volledige verzorging of zelfverzorging. Of u nu overnacht in De bonte Koe, De Ontginning of De Bosrand; alle vakantiehuizen zijn gelijkvloers en hebben een centrale woonkamer en keuken. Voorzien van luxe inrichting en alle gemakken die u zich kunt wensen. De comfortabele tweepersoons slaapkamers bieden u privacy. Ze hebben elk een eigen badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel. Elke accommodatie heeft een eigen terras, er is veel buitenruimte met speelmogelijkheden voor de kinderen.

De Buitenhorst is buitengewoon anders!

Meer van deze verhuurder

Mijn laatst bekeken groepsaccommodaties

De Bonte Koe