Landhoeve De Nieuwe Erf

Algemene Informatie


Landhoeve De Nieuwe Erf
5087 KG  Diessen
 999    6
2
2
3
3
4
5

Omschrijving van Hooizolder

In het opkamertje van de boerderij ligt een prachtig barretje. Direct aansluitend ligt een knusse huiskamer. Uw eigen bar kent geen sluitingstijden, de barbecue in de huiskamer trekt zich niets aan van de jaargetijden: er kan het hele jaar lang gebruik van worden gemaakt. Op de hooizolder zelf bevinden zich tegenwoordig de slaapkamers, allemaal voorzien van toilet en douche. De diverse beschutte terrassen laten u al vroeg van het lentezonnetje genieten. Capaciteit: 20 tot 25 personen

Foto´s van Hooizolder

In de omgeving van Hooizolder


De faciliteiten van Landhoeve De Nieuwe Erf Hooizolder

Faciliteiten Buiten

Speeltuin
Terras

Faciliteiten Faciliteiten

Wi-Fi

Geef hier uw review over: Landhoeve De Nieuwe Erf Hooizolder

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Contactinformatie

5087 KG  Diessen
Telefoonnummer:  013-504 27 61
p

Park info van: Landhoeve De Nieuwe Erf Hooizolder

De volledig verzorgde arrangementen van De Nieuwe Erf zijn verschillend qua inhoud en lengte maar altijd van een zeer vriendelijk prijsniveau. Het Nieuwe Klasse weekend- en midweekarrangement is het meest voorkomend.

Er worden ook geregeld arrangementen op maat voor groepen samengesteld. Maakt u dus gerust uw wensen kenbaar door contact met ons op te nemen.

Ook denken we graag mee met (basis)scholen en opleidingen die soms gebonden zijn aan een wat lager budget. In ruil voor een helpende hand in de huishouding bieden we een aangepast arrangement aan.

Mijn laatst bekeken groepsaccommodaties

Hooizolder