Landhoeve De Nieuwe Erf

Algemene Informatie


Landhoeve De Nieuwe Erf
5087 KG  Diessen
 999    10
1
2
2
3
3
4

Omschrijving van Klein Plezier

In het "Klein Plezier" is het oude karakter van de boerderij terug te vinden in bouwstijl en ornamenten. De grote serre met uitzicht op de tuin maakt de accommodatie geschikt voor alle jaargetijden. In de zitkamer is een gezellige huisbar ingericht. De sluitingstijd bepaalt u als gast natuurlijk zelf. Het Klein plezier heeft op de begane grond 3 slaapkamers met een douche. Er is ook een aangepaste badkamer aanwezig. Ook de andere 7 slaapkamers, op de 1e verdieping, zijn allemaal voorzien van douche, toilet en vaste wastafel. Capaciteit: 25 tot 35 personen

Foto´s van Klein Plezier

In de omgeving van Klein Plezier


De faciliteiten van Landhoeve De Nieuwe Erf Klein Plezier

Algemene filters

Huisdier toegestaan
Rolstoeltoegankelijk

Faciliteiten Buiten

Speeltuin

Faciliteiten Faciliteiten

Wi-Fi

Geef hier uw review over: Landhoeve De Nieuwe Erf Klein Plezier

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Contactinformatie

5087 KG  Diessen
Telefoonnummer:  013-504 27 61
p

Park info van: Landhoeve De Nieuwe Erf Klein Plezier

De volledig verzorgde arrangementen van De Nieuwe Erf zijn verschillend qua inhoud en lengte maar altijd van een zeer vriendelijk prijsniveau. Het Nieuwe Klasse weekend- en midweekarrangement is het meest voorkomend.

Er worden ook geregeld arrangementen op maat voor groepen samengesteld. Maakt u dus gerust uw wensen kenbaar door contact met ons op te nemen.

Ook denken we graag mee met (basis)scholen en opleidingen die soms gebonden zijn aan een wat lager budget. In ruil voor een helpende hand in de huishouding bieden we een aangepast arrangement aan.

Mijn laatst bekeken groepsaccommodaties

Klein Plezier