Landhoeve De Nieuwe Erf

Algemene Informatie


Landhoeve De Nieuwe Erf
5087 KG  Diessen
 999    13
1
2
2
3
3
4

Omschrijving van Groot genoegen

Het ‘Groot Genoegen’ is groot genoeg voor groepen tot 45 personen. De houtkachel en bar dragen bij aan de gezellige uitstraling van de grote woonkamer. De serre die uitzicht biedt op de kinderboerderij en de grote tuin laat u genieten van alle jaargetijden. De 3 slaapkamers op de begane grond zijn aangepast voor rolstoelgebruikers terwijl er ook nog een traplift is naar de 1e verdieping. Op de 1e verdieping zijn alle 10 slaapkamers voorzien van douche, toilet en wastafel. Binnen en buiten is er meer dan voldoende plaats voor groepsactiviteiten. Capaciteit: 30 tot 40 personen

Foto´s van Groot genoegen

In de omgeving van Groot genoegen


De faciliteiten van Landhoeve De Nieuwe Erf Groot genoegen

Algemene filters

Huisdier toegestaan
Rolstoeltoegankelijk

Faciliteiten Buiten

Speeltuin
Terras

Faciliteiten Faciliteiten

Wi-Fi

Geef hier uw review over: Landhoeve De Nieuwe Erf Groot genoegen

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Contactinformatie

5087 KG  Diessen
Telefoonnummer:  013-504 27 61
p

Park info van: Landhoeve De Nieuwe Erf Groot genoegen

De volledig verzorgde arrangementen van De Nieuwe Erf zijn verschillend qua inhoud en lengte maar altijd van een zeer vriendelijk prijsniveau. Het Nieuwe Klasse weekend- en midweekarrangement is het meest voorkomend.

Er worden ook geregeld arrangementen op maat voor groepen samengesteld. Maakt u dus gerust uw wensen kenbaar door contact met ons op te nemen.

Ook denken we graag mee met (basis)scholen en opleidingen die soms gebonden zijn aan een wat lager budget. In ruil voor een helpende hand in de huishouding bieden we een aangepast arrangement aan.

Mijn laatst bekeken groepsaccommodaties

Groot genoegen