Landhoeve De Nieuwe Erf

Algemene Informatie


Landhoeve De Nieuwe Erf
5087 KG  Diessen
 999    9
2
3
4
5
6

Omschrijving van Dorpsplein

Het Dorpsplein beschikt over 9 studio's die standaard ingericht zijn voor 6 personen (in overleg zijn extra bedden bij te plaatsen) en een heus overdekt dorpsplein met diverse subruimten en natuurlijk de echte Brabantse herberg. De toegankelijkheid is optimaal, alles gelijkvloers en de sfeer moet u zelf maar een keer komen proeven. De vergadervoorzieningen zijn van goede kwaliteit en bieden alle moderne gemakken in een comfortabele en sfeervolle accommodatie.

Foto´s van Dorpsplein

In de omgeving van Dorpsplein


De faciliteiten van Landhoeve De Nieuwe Erf Dorpsplein

Algemene filters

Rolstoeltoegankelijk

Faciliteiten Buiten

Terras

Geef hier uw review over: Landhoeve De Nieuwe Erf Dorpsplein

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Contactinformatie

5087 KG  Diessen
Telefoonnummer:  013-504 27 61
p

Park info van: Landhoeve De Nieuwe Erf Dorpsplein

De volledig verzorgde arrangementen van De Nieuwe Erf zijn verschillend qua inhoud en lengte maar altijd van een zeer vriendelijk prijsniveau. Het Nieuwe Klasse weekend- en midweekarrangement is het meest voorkomend.

Er worden ook geregeld arrangementen op maat voor groepen samengesteld. Maakt u dus gerust uw wensen kenbaar door contact met ons op te nemen.

Ook denken we graag mee met (basis)scholen en opleidingen die soms gebonden zijn aan een wat lager budget. In ruil voor een helpende hand in de huishouding bieden we een aangepast arrangement aan.

Mijn laatst bekeken groepsaccommodaties

Dorpsplein