Beukenhof - Stergroep

Algemene Informatie


Beukenhof - Stergroep
5074 PJ  Biezenmortel
 300    125
2
3

Omschrijving van Kapel

Een accommodatie voor alleen uw groep? De voormalige kapel is vooral interessant als u met een grote groep komt of heel Beukenhof gebruikt. Bij een toespraak of een feest kan iedereen hier in. Met een theateropstelling heeft deze sfeervolle ruimte een capaciteit van 225 personen maar voor een feestje kan dezelfde ruimte zo’n 300 feestvierders aan. Voor speciale evenementen is het een ideale locatie voor grote groepen. De arrangementen zijn met complete verzorging waardoor het voor iedereen een echt uitstapje is. De maaltijden zijn bovendien vers bereid, met veel groentes en salades. Capaciteit: vanaf 60 tot 300 personen.

Foto´s van Kapel

In de omgeving van Kapel


De faciliteiten van Beukenhof - Stergroep Kapel

Algemene filters

Faciliteiten Buiten

Faciliteiten Overige

Faciliteiten Keuken

Faciliteiten Kinderen

Faciliteiten Faciliteiten

Geef hier uw review over: Beukenhof - Stergroep Kapel

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Contactinformatie

5074 PJ  Biezenmortel
Telefoonnummer:  013-511 24 99
p

Park info van: Beukenhof - Stergroep Kapel

Het leven is goed in het Brabantse land. En al helemaal in Beukenhof. Dit voormalige Capucijnenklooster ligt in het hart van Brabant, aan de rand van de Loonse en Drunense duinen. De historische, Bourgondische sfeer die er heerst, schept de perfecte omgeving voor verzorgde groepsvakanties en cursussen. De prachtige tuin is een oase van rust.

In Beukenhof voelt u het indrukwekkende verleden meteen tot leven komen, en bent u snel uit de sleur van alledag. Want de modernisering van het gebouw is niet ten koste gegaan van de oorspronkelijke sfeer. De huidige accommodatie beschikt over meerdere vakantiehuizen. U verblijft met uw groep in een eigen gedeelte van het gebouw. Familiegroepen geven vaak de voorkeur aan de gezellige grote huiskamer. Bedrijven en sportverenigingen kiezen meestal voor het knusse bruine café. Binnen beschikt u over onder meer over een televisie en video, geluidsinstallaties en een piano. Maar ook buiten zijn er volop recreatiemogelijkheden.

Mijn laatst bekeken groepsaccommodaties

Kapel