Beukenhof - Stergroep

Algemene Informatie


Beukenhof - Stergroep
5074 PJ  Biezenmortel
 1    10

Omschrijving van Bar Gaudentia

De Rode Kamer is een vakantieverblijf met een grote woonkamer, een oergezellige bar en een heerlijk overdekt terras. In Bar Gaudentia is de geschiedenis het decor. Het was ooit de directiekamer van de abdes van het klooster. De tuindeuren verschaffen onmiddellijk toegang tot het overdekte zuidelijke terras zodat bij warm weer de tap onder handbereik is.

Deze sfeervolle groepsaccommodatie heeft 10 slaapkamers, waarvan 3 slaapkamers met douche en toilet. Capaciteit: 15 tot 26 personen i.c.m. Hieronymuszaal 20 slaapkamers, max 54 personen

Foto´s van Bar Gaudentia

In de omgeving van Bar Gaudentia


De faciliteiten van Beukenhof - Stergroep Bar Gaudentia

Faciliteiten Buiten

Terras

Geef hier uw review over: Beukenhof - Stergroep Bar Gaudentia

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Contactinformatie

5074 PJ  Biezenmortel
Telefoonnummer:  013-511 24 99
p

Park info van: Beukenhof - Stergroep Bar Gaudentia

Het leven is goed in het Brabantse land. En al helemaal in Beukenhof. Dit voormalige Capucijnenklooster ligt in het hart van Brabant, aan de rand van de Loonse en Drunense duinen. De historische, Bourgondische sfeer die er heerst, schept de perfecte omgeving voor verzorgde groepsvakanties en cursussen. De prachtige tuin is een oase van rust.

In Beukenhof voelt u het indrukwekkende verleden meteen tot leven komen, en bent u snel uit de sleur van alledag. Want de modernisering van het gebouw is niet ten koste gegaan van de oorspronkelijke sfeer. De huidige accommodatie beschikt over meerdere vakantiehuizen. U verblijft met uw groep in een eigen gedeelte van het gebouw. Familiegroepen geven vaak de voorkeur aan de gezellige grote huiskamer. Bedrijven en sportverenigingen kiezen meestal voor het knusse bruine café. Binnen beschikt u over onder meer over een televisie en video, geluidsinstallaties en een piano. Maar ook buiten zijn er volop recreatiemogelijkheden.

Mijn laatst bekeken groepsaccommodaties

Bar Gaudentia