Beukenhof - Stergroep

Algemene Informatie


Beukenhof - Stergroep
5074 PJ  Biezenmortel
 1    11
2

Omschrijving van Gardiaan

De gezellige woonkamer en 11 slaapkamers in de oude watertoren zijn erg geschikt voor een familiereünie of vriendenbijeenkomst. Geheel in de traditie zijn er bij de renovatie weer degelijke natuurlijke materialen gebruikt zoals marmer, leisteen en hout. De watertoren ligt op het zuiden en geeft u prachtig zicht op de mooie tuinen van Beukenhof.

Foto´s van Gardiaan

In de omgeving van Gardiaan


De faciliteiten van Beukenhof - Stergroep Gardiaan

Faciliteiten Buiten

Speeltuin

Faciliteiten Keuken

Koffiezetter

Faciliteiten Faciliteiten

TV
Wi-Fi
DVD Speler
Radio

Geef hier uw review over: Beukenhof - Stergroep Gardiaan

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Contactinformatie

5074 PJ  Biezenmortel
Telefoonnummer:  013-511 24 99
p

Park info van: Beukenhof - Stergroep Gardiaan

'n Vleugje van het bourgondisch karakter...

Het leven is goed in het Brabantse land. En al helemaal in Beukenhof. Dit voormalige Capucijnenklooster ligt in het hart van Brabant, aan de rand van de Loonse en Drunense duinen. De historische, Bourgondische sfeer die er heerst, schept de perfecte omgeving voor verzorgde groepsvakanties en cursussen. De prachtige tuin is een oase van rust.

In Beukenhof voelt u het indrukwekkende verleden meteen tot leven komen, en bent u snel uit de sleur van alledag. Want de modernisering van het gebouw is niet ten koste gegaan van de oorspronkelijke sfeer. De huidige accommodatie beschikt over meerdere vakantiehuizen. U verblijft met uw groep in een eigen gedeelte van het gebouw. Familiegroepen geven vaak de voorkeur aan de gezellige grote huiskamer. Bedrijven en sportverenigingen kiezen meestal voor het knusse bruine café. Binnen beschikt u over onder meer over een televisie en video, geluidsinstallaties en een piano. Maar ook buiten zijn er volop recreatiemogelijkheden.

Mijn laatst bekeken groepsaccommodaties

Gardiaan