Beukenhof - Stergroep

Algemene Informatie


Beukenhof - Stergroep
5074 PJ  Biezenmortel
 60    45
2

Omschrijving van Feestzaal

De oude recreatiezaal van het klooster is nu als feestzaal in gebruik. Bijna één eeuw recreatie in de feestzaal, sinds vorig jaar uitgebreid met een buitenterras. Perfect voor spetterende bedrijfsfeesten, bruiloften en jubilerende voetbalverenigingen! Na het feestgedruis hoef je niet naar huis. De verblijven zijn sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien.

Foto´s van Feestzaal

In de omgeving van Feestzaal


De faciliteiten van Beukenhof - Stergroep Feestzaal

Faciliteiten Buiten

Speeltuin
Terras

Faciliteiten Keuken

Koffiezetter

Faciliteiten Faciliteiten

TV
Wi-Fi
DVD Speler
Radio
CD Speler

Geef hier uw review over: Beukenhof - Stergroep Feestzaal

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Contactinformatie

5074 PJ  Biezenmortel
Telefoonnummer:  013-511 24 99
p

Park info van: Beukenhof - Stergroep Feestzaal

'n Vleugje van het bourgondisch karakter...

Het leven is goed in het Brabantse land. En al helemaal in Beukenhof. Dit voormalige Capucijnenklooster ligt in het hart van Brabant, aan de rand van de Loonse en Drunense duinen. De historische, Bourgondische sfeer die er heerst, schept de perfecte omgeving voor verzorgde groepsvakanties en cursussen. De prachtige tuin is een oase van rust.

In Beukenhof voelt u het indrukwekkende verleden meteen tot leven komen, en bent u snel uit de sleur van alledag. Want de modernisering van het gebouw is niet ten koste gegaan van de oorspronkelijke sfeer. De huidige accommodatie beschikt over meerdere vakantiehuizen. U verblijft met uw groep in een eigen gedeelte van het gebouw. Familiegroepen geven vaak de voorkeur aan de gezellige grote huiskamer. Bedrijven en sportverenigingen kiezen meestal voor het knusse bruine café. Binnen beschikt u over onder meer over een televisie en video, geluidsinstallaties en een piano. Maar ook buiten zijn er volop recreatiemogelijkheden.

Mijn laatst bekeken groepsaccommodaties

Feestzaal