Beukenhof - Stergroep

Algemene Informatie


Beukenhof - Stergroep
5074 PJ  Biezenmortel
 28    5
2
3

Omschrijving van Voorbouw

Dit gedeelte van Beukenhof heeft door het gebruik van klassieke bouwmaterialen een warme, intieme uitstraling. Oude elementen, waaronder een aantal bedstedes, geven de slaapkamers een bijzondere sfeer. De bewaard gebleven bedstedes zijn natuurlijk vooral leuk voor gezinnen met kinderen. Dit gedeelte is ook heel geschikt voor het gebruik van meerdere rolstoelen. Capaciteit: 15 tot 28 personen

Foto´s van Voorbouw

In de omgeving van Voorbouw






De faciliteiten van Beukenhof - Stergroep Voorbouw

Algemene filters

Rolstoeltoegankelijk

Geef hier uw review over: Beukenhof - Stergroep Voorbouw

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Contactinformatie

5074 PJ  Biezenmortel
Telefoonnummer:  013-511 24 99
p

Park info van: Beukenhof - Stergroep Voorbouw

'n Vleugje van het bourgondisch karakter...

Het leven is goed in het Brabantse land. En al helemaal in Beukenhof. Dit voormalige Capucijnenklooster ligt in het hart van Brabant, aan de rand van de Loonse en Drunense duinen. De historische, Bourgondische sfeer die er heerst, schept de perfecte omgeving voor verzorgde groepsvakanties en cursussen. De prachtige tuin is een oase van rust.

In Beukenhof voelt u het indrukwekkende verleden meteen tot leven komen, en bent u snel uit de sleur van alledag. Want de modernisering van het gebouw is niet ten koste gegaan van de oorspronkelijke sfeer. De huidige accommodatie beschikt over meerdere vakantiehuizen. U verblijft met uw groep in een eigen gedeelte van het gebouw. Familiegroepen geven vaak de voorkeur aan de gezellige grote huiskamer. Bedrijven en sportverenigingen kiezen meestal voor het knusse bruine café. Binnen beschikt u over onder meer over een televisie en video, geluidsinstallaties en een piano. Maar ook buiten zijn er volop recreatiemogelijkheden.

Mijn laatst bekeken groepsaccommodaties

Voorbouw